Tel Aviv University

TAU’s new Center from the inside out and outside in will operate as a community of camaraderie – a place for efficient laboratory work as well as a space for reflection and inspiration. As such, the quality of the workspace drove us toward a clear division between the laboratory spaces and the ‘other’ spaces. Keeping in mind that proximity and rigorous design guidelines needed to be prioritized for the labs, they are centralized and stacked along the north side of the Center. The ‘other’ side is open and free-flowing as a productive collaborative environment for users to work independently or as a team, and to take a moment of repose.Acoustically controlled, the central atrium space is meant to provide a very welcoming and friendly atmosphere, where spaces are visually connected and natural light shapes the space.

 

  • Workshops
    Buildings

Related Works